Kontakt

fiat auto otpad reklamna tabla

"Auto-otpad Kidi"  nalazi se na Novom Beogradu, tačnije na staroj Bežaniji, ispod Ledina i do nas možete doći na sledeći način:

Ukoliko idete iz pravca Zemuna najbolje je da idete ulicama Tošin Bunar-Zemunska-Vojvođanska i kada stignete do kraja Vojvođanske ulice, naići ćete na kružni tok na kome ne treba da skrenete desno prema Ledinama-Surcinu, niti levo ka blokovima, nego nastavite pravo (tu počinje Vinogradska ulica) i na tačno 800 metara od početka ulice, videćete sa leve strane našu veliku plavu tablu sa brojem 101. Kako bi se lakše snašli, možete pratiti brojeve sa desne strane ulice i stati kod broja 92.

Ako dolazite iz pravca Jurija Gagarina, treba da prođete Novobeogradski buvljak sa desne strane, kao i Delta City, TC Piramidu i Mc Donald's sa leve strane i da idete skroz pravo do kraja i tu na raskrsnici, gde tramvaj skreće levo, vi treba da skrenete desno. Pređite prvi semafor, zatim idite pravo do kružnog toka. Kada stignete na kružni tok, imaćete mogućnost, da skrenete desno, da idete pravo ili da skrenete levo, vi skrenite levo i tu počinje Vinogradska, vozite pravo 800 metara, i stigli ste na cilj! Nas plac se nalazi tacno kod drugog autobuskog stajalista autobusa 602, racunajuci stanice od pocetka ulice (kruznog toka).

                                                                                                                   Pogled na nas plac iz pravca kruznog toka

                              

                              
                             
                                                                                                                Pogled na nas plac iz pravca Surcina

                              

                                                                                                               Autobusko stajaliste ispred naseg placa